Sejlbåd måtte have assistance fra Sæby Redningsstation

Sejlbåd måtte have assistance fra Sæby Redningsstation

29. marts 2021 - kl. 14:02 - af

Kort før kl. 21, søndag aften, blev Sæby Redningsstation kaldt ud. En sejlbåd var strandet ved indsejlingen til Limfjorden. Sæby Redningsstation afgik straks med 4 mand med FRB11 og 1 med bil.

Båden stod nogle mil syd for Hals Barre på lavt vand, og havde mistet skruen ved strandingen. Da FRB11 fik kontakt til båden, blev en mand sendt over med slæbetrosse, og de begyndte at trække skibet af grunden. Da der igen var vand under kølen, og man havde konstateret, at der ikke var sket yderligere skader, startede bugseringen ind til Hals.

Turen blev besværliggjort af de mange garn, der stod tæt i området. Omkring midnat kunne Sæby Redningsstation fortøje sejlbåden i Hals og sejle tilbage til Sæby, hvor FRB11 blev gjort klar til næste tur, og aktionen kunne afsluttes kl. 01.15.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sejlbåd måtte have assistance fra Sæby Redningsstation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER