Medarbejder i Boligforening testet positiv for corona

Medarbejder i Boligforening testet positiv for corona

29. marts 2021 - kl. 14:40 - af

Frederikshavn Boligforening har indtil videre måttet lukke deres kontor i Frederikshavn, da en medarbejder på stedet er testet positiv. Alle medarbejdere arbejder derfor hjemmefra, og det er ikke muligt at møde personligt op på kontoret, men der er stadig mulighed for at kontakte Boligforeningen via tlf., hvis man har spørgsmål eller brug for viceværten.

Direktør Kim Madsen fortæller at personalet jævnligt bliver testet og er rigtig gode til at passe på hinanden og folk, der kommer på kontoret. Viceværten, som stadig kommer ud blandt beboerne, tager også alle mulige forholdsregler.
Det har ikke været mulig at finde ud af, hvem der har smittet den ansatte, så nu er der kun at vente på de næste tests.

Kontoret i Sæby er fortsat åbent som sædvanlig, og med de samme restriktioner med mundbind, afspritning og afstand.
– Hvornår kontoret i Frederikshavn igen bliver åbnet, er det ikke muligt at sige, men nu kommer påsken, og så må vi se, hvad testerne efterfølgende viser, slutter Kim Madsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medarbejder i Boligforening testet positiv for corona' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER