Lokalt samarbejde skal sikre Sæby Søbads fortsatte drift

Lokalt samarbejde skal sikre Sæby Søbads fortsatte drift

29. marts 2021 - kl. 7:11 - af

Man har på Sæby Søbad benyttet den lange nedlukning til at gennemtænke, hvad der kunne være en god og også vedvarende løsning af driften i de smukke lokaler langs Sæby Nordstrand, og er kommet frem til et helt nyt lokalt samarbejde omkring fremtidens drift af det nu 100 år gamle Søbad.

Det lokale samarbejde betyder, at Leif, Glenn, og Dennis fra Slagter Tranholm, og Frk. Madsens Spisehus er gået sammen om et projekt, der sikrer, at man fortsat kan holde livets fester på Sæby Søbad.

Café Mathilde kommer til at stå for servering og afviklingen af festerne. Glenn kommer til at stå for den daglige drift og alle henvendelser og bestillinger kommer til at foregå gennem ham.

Slagter Tranholm og Frk. Madsen kommer til at lave maden til festerne. Her vil man kunne vælge mellem lækre menuer og buffeter fra de to dejlige steder.

Der har de seneste par år været fokus på at få Restaurant Sæby Søbad etableret på det lokale marked, og man har forsøgt sig lidt i øst og vest uden at der er kommet den fornødne ro og stabilitet omkring forretningen, der skal til for at opnå succes. Man har hele tiden været økonomisk pressede, og det har bestemt været en kamp, og Corona har heller ikke gjort noget godt for Søbadet her det seneste års tid.

Alle er meget bevidste om, at det har været en turbulent tilværelse Søbadet har levet og tror på, at de 3 forretninger sammen kan skabe den goodwill og tillid fra lokalbefolkningen, de selvfølgelig får brug for i sådan et projekt.

Man konstaterer herfra, at det at drive a la Carte restaurant i de smukt beliggende lokaler med nok Danmarks bedste udsigt, bare er utroligt svært. Derfor sadles der om, og har nu kun fokus på livets fester, lige fra barnedåb, konfirmationer, bryllupsfester, runde fødselsdage, receptioner – og også begravelser.

Dette lagt sammen med en del egne Events som forhåbentligt vil gøre sommeren og efteråret sjov og spændende for lokale og selvfølgelig også alle de turister, der kommer på besøg i Sæby her i løbet af sæsonen, så tror de på at dette kan blive rigtigt godt.

De vil forsøge at lægge op til endnu mere lokalt samarbejde med byens øvrige forretninger og foreninger. Der er masser af spændende idéer på bordet, og de håber at være klar med eventkalender lige efter påske.

Det at drifte efter de arrangementer og fester, der kommer i ordrebogen gør alt andet lige, at det bliver nemmere at tilpasse omkostningerne. Læg dertil god service og mad af højeste kvalitet, så tror de 3 forretningsdrivende på, at de kan få gang i hjulene igen.

Alt dette betyder at forretningen fremover drives som Sæby Søbad Fest & Event, og de kan kontaktes på tlf. 4250 6464.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt samarbejde skal sikre Sæby Søbads fortsatte drift' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER