Endelig skal vi i arbejdstøjet igen

Endelig skal vi i arbejdstøjet igen

24. marts 2021 - kl. 9:35 - af

En genåbning af folkeskolen er dog mindst lige så kompliceret som en nedlukning.

Derfor må børne ungdomsudvalget hurtigst mulig træde sammen og få og lagt en plan for hvordan vi bedst muligt kan tage imod vores børn i folkeskolen igen.

Der er ikke bare en enkel løsning, der passer til alle. Vores børn har regeret vidt forskelligt på nedlukningen. For nogen har det været svært at sidde hjemme, og ikke få den faglige hjælp de har brug for. Mange kan være bekymrede for om de nu er kommet for langt bagud fagligt ift klassekammeraterne. For andre har det omvendt været en god oplevelse, hvor det har været lettere at koncentrere sig. For børn der er sociale udfordret kan det også have været lettere at være hjemme i trygge omgivelser. For rigtig mange børn har fællesskabet og det sociale samvær været et kæmpe afsagt, og vi kender endnu ikke konsekvenserne. Uanset hvordan den enkelte har haft det under nedlukningen, skal vi tage ALLE seriøst. Og det gør vi ikke ved blot at starte hvor vi slap i december 2020.

Jeg glæder mig til igen at komme i arbejdstøjet og få diskuteret den retning vi vil sætte på vores børnenes skoledag frem til sommerferien 2021. For mig er der ingen tvivl, faglighed og trivsel går hånd i hånd. Det vil blive en kæmpe stressfaktor for både lærere og elever hvis vi mener at lærerene skulle kunne få eleverne gennem det pensum der ville have været for skoleåret 20/21. Jeg mener at lærerne i den kommende tid skal have mulighed for at være helt tæt på elevernes trivsel.

Christina Lykke Risager Eriksen (SF)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endelig skal vi i arbejdstøjet igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER