Ta’ med SIK 80 til Tokyo i påskeferien

Ta’ med SIK 80 til Tokyo i påskeferien

22. marts 2021 - kl. 17:21 - af

Sæby løber, går eller cykler i påskeferien. Vi skal have rystet corona-tristheden af os, og bevægelse giver som bekendt glæde og fællesskab, lyder opfordringen fra Gunnar Møller Nielsen, SIK 80 atletik.

– Som tidligere annonceret bevægede vi os til Paris og retur i vinterferien. Det forløb fint, derfor er det nu tid til at hele Sæby tager med på rejsen til Tokyo i påskeferien, for at tjekke OL faciliteterne. Turen ud er på 12.180 km, og vi skulle gerne hjem igen, fortæller Gunnar Møller.

Per Fischer har lavet et regneark, som du kommer ind på ved at trykke på linket
https://docs.google.com/spreadsheets/d/11shl99a3rs-ZGbtf0agLy8GS3ht46nC_Ah5mcxUZm8c/edit#gid=792353094

Du skriver dit eller familiens navn i arket, og derefter det samlede antal km familien har bevæget sig denne dag. Oplysningerne gemmes automatisk, så du senere på ugen kan melde din bevægelse i på arket under dit/familiens navn.

På Sæby Atletik facebook vil du i løbet af ferien se, hvor langt vi dagligt er nået på turen. Julian Schlegel vil skrive rejsebeskrivelserne der. På turen til Tokyo vil vi krydse fem landegrænser og ligeledes være ombord på fem færger. Der bliver selvfølgelig stor forskel på familiernes bevægelse, om der cykles eller man går. Dette er i denne henseende uden betydning. Det er fællesskabet om turen, der er det vigtigste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ta' med SIK 80 til Tokyo i påskeferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER