EDC Lars Jensen: Moderniseret og prisvenlig villa i hjertet af Sæby

EDC Lars Jensen: Moderniseret og prisvenlig villa i hjertet af Sæby

21. marts 2021 - kl. 6:09 - af

For jer der gerne vil bo tæt på byens mange muligheder, er villaen her på Banevej 12 helt perfekt. Den nydelige villa er beliggende i et attraktivt boligkvarter i hjertet af dejlige Sæby tæt på en af Nordjyllands bedste badestrande. I nærområdet finder I desuden både børnehave, skole, indkøbsmuligheder og fine fritidsaktiviteter.

Udendørs såvel som indendørs fremstår boligen flot og velholdt. Med netpudset facade, nyere Decra tag, tagrender samt nylagt indkørsel. Villaen har et samlet boligareal på 119 veludnyttede kvadratmeter, hertil kommer et godt udhus på 32 m2. Haven er letholdt, hvor græsplænen byder op til leg og aktiviteter for hele familien. Endelig får I her også en stor nordvestvendt flisebelagt terrasse, hvor I vil kunne nyde godt af de varme sommerdage.

Inden døre byder hjemmet på et lækkert lyst køkken/alrum med gulvvarme, hvor der er god plads til familiens spisebord samt udgang til forhaven. Derudover byder planløsningen på tre gode værelser, en stor stue med direkte udgang til terrassen, flot lyst badeværelse med gulvvarme, samt praktisk bryggers med plads til vaskesøjle. Alle rum fremstår desuden velholdte og indflytningsklare, men der er stadig rig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg.

Velkommen hjem.

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/banevej-12/?sagsnr=93005614

Adresse: Banevej 12, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005614

Type: Villa

Boligareal: 119 m2

Grundareal: 840 m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1962

Energimærke: D

Pris: 1.275.000 kr.

Ejerudgifter: 1.515 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Moderniseret og prisvenlig villa i hjertet af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER