Aftenmeditation i påskens tegn

Aftenmeditation i påskens tegn

19. marts 2021 - kl. 0:28 - af

Torsdag d. 25. marts kl. 20.00 er der aftenmeditation i Sæby Kirke.

Under normale omstændigheder ville der have været et fælles påskemåltid i Mariehuset i forbindelse med aftenmeditationen lige før påsken. Men det er ikke muligt på grund af coronasituationen. Men selve aftenmeditationen vil blive gennemført som vanligt, og vil stå i påskens tegn og have temaet: ”Korsets gåde”.

God tid til refleksion over påskens budskab, til stilhed og eftertank, og til at nyde musikken kendetegner gudstjenesten, der varer ½ time.

Kirken vil være oplyst med mange levende lys, og give en helt egen stemning.

Kom og vær med og få en god optakt til påskehøjtiden.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation i påskens tegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER