Udstilling og arbejdende værksted i påsken

Udstilling og arbejdende værksted i påsken

16. marts 2021 - kl. 7:17 - af

I den tidligere Bøger & Papir på Sæby Torv, vil Mogens Hellum udstille hele ugen i forbindelse med påsken. Det vil han gøre sammen med andre kunstnere, og de vil lave det som en slags arbejdende værksted.

Lokalet står tomt, og det er derfor, Mogens Hellum mener, at det er en oplagt chance for, at byens borgere kan besøge stedet i påsken og få et indblik i både de forskellige kunstneres værker, og samtidig opleve de forskellige kunstnere i deres arbejdsproces med at lave et kunstværk .

Foruden Mogens Hellum, som arbejder med oliemalerier, vil der være mulighed for at opleve Ole Walther, der fremstiller piber, Gitte Frederiksen, der arbejder med raku, Karen Nielsen, der også maler oliemalerier, og Annette Skovbak, der er til abstrakte akrylmalerier.

Stedet har åbent hver dag fra mandag den 29. marts til søndag den 4. april, og fra kl. 10 til byens forretninger lukker.

En rigtig god mulighed for at opleve noget lidt andet i påsken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling og arbejdende værksted i påsken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER