John Lamp Henriksen (C): Hvad med Sæby og Frederikshavn?

John Lamp Henriksen (C): Hvad med Sæby og Frederikshavn?

14. marts 2021 - kl. 16:29 - af

Et af Det Konservative Folkepartis mærkesager i Frederikshavn kommune er ”Vækst i turisme og erhvervsliv”. En mærkesag som vi synes rammer spot on for at skabe udvikling og arbejdspladser til gavn for os alle. En mærkesag der er værd at udvikle således, at vi får økonomien til at betale de regninger, der hører med til det store husholdningsbudget i kommunen.

Jeg læste derfor med glæde, at Destination Nord den 1. april i år har besluttet at åbne et Skagen-kontor på Vestre Strandvej. Der oplyses, at ”etableringen af kontoret i Skagen strækker dermed organisationen ud i hele geografien fra Skagen i nord til Aalborg i syd, hvor Destination NORD også har kontor.”

Jeg savner med dette også et afsnit, der dækker Sæby og Frederikshavn. Der er efter vores opfattelse behov for endnu et par mellemlandinger.

Hvor er de konkrete planer og initiativer for at udvikle og understøtte væksten for lokalområderne i Sæby og i Frederikshavn ?

For fuldstændighedens skyld skal jeg lige nævne, at Destination Nord er et etableret fællesskab, som har til opgave at varetage udviklingen på turismeområdet, gæsteservice samt markedsføring af Frederikshavn, Brønderslev, Læsø og Aalborg kommuner. Hovedkontoret har adresse i Aalborg. Tidligere var denne opgave lokalt forankret på byernes lokale turistkontorer.

Turismen i Sæby og Frederikshavn er af stor betydning for handelslivet, for hotel- og restaurationsmiljøet, for beskæftigelsen og for at skabe vækst og flere jobs.

Som jeg ser det haster det med konkrete planer og initiativer. Detailhandlen, vores forretninger, hotel- og restaurationsbranchen er i forvejen bagefter med omsætning på grund af længere tids nedlukninger.

John Lamp Henriksen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'John Lamp Henriksen (C): Hvad med Sæby og Frederikshavn?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER