Idylliske “Danskgården” i Ørtoft med gode udebygninger og fint stuehus

Idylliske “Danskgården” i Ørtoft med gode udebygninger og fint stuehus

14. marts 2021 - kl. 5:42 - af

home Sæby – Læsø: Landlige omgivelser med bare 6 km til Sæby

NEDSAT KR. 97.000

Denne ejendom ligger i landsbyen Ørtoft, lige udenfor Sæby. Der er bare 6 km til skole, indkøb og bylivet i Sæby og ligeledes 6 km til stranden ved Lyngså. Ejendommen er prydet med flot sø ud mod vejen og omkranset af træer og buske mod markerne. Det er en tre-længet gård med stuehus og to fine længer med 248 m2 lade og 117 m2 udhus med stor garage og andet disponibelt rum. Bygningerne er omgivet af skøn have med stor plæne, gamle frugttræer, legetårn og sandkasse.

Hyggelig indkørsel munder bag søen ud i gårdsplads med grus og gode parkeringsforhold. Herfra er der både for- og bagdør til stuehuset. Man kommer ind i dejligt bryggers med skifferlignende fliser og plads til vaskemaskine og tørretumbler i god højde samt skjult teknikskab bag fine små skydeskabe. Muret bue føre videre til gangareal, hvor der er skydedør til depotrum med fryser. Der er åben forbindelse til stort alrum med fliselook vinylgulv. Her er plads til de helt store armbevægelser og åben forbindelse til det fine lyse Ikea-køkken med dejlig arbejdsø og kig ud over gårdspladsen. Fra køkken er der dør til stor forgang med garderobeplads og videre til værelse.

Alrummet har åbning til stor nedsænket stue, som er en tilbygning til huset. Stuen har dejligt udsyn til haven og markerne omkring. Der er buet glaskarnap mod haven, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Desuden er der i stueplan to gode værelser og lækkert badeværelse med flot terrazzo bordplade med formstøbt vask og muret buet bruseniche samt væghængt toilet.

I alrummet går trappen op til stort multirum på første sal. Her er plads til pladskrævende leg eller hobbyaktiviteter og lys fra både kvist og tagvinduer. I den ene ende er der adgang til to identiske værelser med gavlvindue og lyst parketgulv i det ene. I den anden ende er der lille gang der fører til værelse i gavlen og badeværelse med svejset vinyl, brus og tagvindue.

De store fine udebygninger er i god stand og der er elport til garagen og i det disponible rum er pillefyret placeret. Laden er med fin gammel trækonstruktion. Her er således tale om en ejendom med mange muligheder for pladskrævende aktiviteter.

OBS: Skolebussen til Sæbgårdskolen og Sæby Skole holder lige udenfor ejendommen.

Adresse: Ørtoftvej 61, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/oertoftvej_61_8100000220.aspx

Pris: 1.398.000

Udbetaling: 70.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.962

Energiklasse: D

Boligareal: 250 m2

Grundareal: 5.261 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER