Nybolig Sæby: Flot hus med skøn og hyggelig gårdhave

Nybolig Sæby: Flot hus med skøn og hyggelig gårdhave

13. marts 2021 - kl. 6:54 - af

Dybvad ligger med få kilometer til motorvejen mellem Frederikshavn og Ålborg, og ca. 10 kilometer sydvest for Sæby. Byen har gode indkøbsmuligheder, skole og flere gode industrivirksomheder. Byen har idrætshallen og det flotte anlæg omkring søen med flere lokale arrangementer.

På grunden som er 710 m2 stor, har sælger opført en carport med isoleret udhus bag ved. Der er stor fliselagt terrasse som vender mod sydvest og i forbindelse med terrassen, står der et drivhus. Gårdhaven ligger i læ af huset og carporten og her tilbringes mange timer i fred og ro med en kop kaffe.

Huset har fået tegltag og fremstår i rigtig fin stand. Bryggerset har gulvvarme og godt med skabe. Badeværelset har også gulvvarme og bruser. Fra bryggerset kommer man op til køkkenet som er lyst. Derfra kommer man ind i ”spisestuen” som har udgang til terrassen og haven samt opgang til 1. sal – så rummet fungerer som hjertet i huset. Der er yderligere to stuer som ligger i forbindelse med rummet. Entreen ligger for enden af den ene stue. Der er de gamle trægulve under tæpperne.
På 1. sal er der et stort badeværelse samt 3 værelser. På badeværelset er der udgang til loftet over bryggerset, dette bruges til opbevaring i dag. Der er fin udsigt fra værelserne ud mod træerne.
Kunne denne flotte og stilfulde villa være noget for jer, står vi klar ved telefonen på tlf. 98 40 12 00, så vi kan finde en tid og fremvise huset for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/drosselvej/105085/933510

Sag nr.: 933510

Adresse: Drosselvej 1, 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 598.000, –

Udbetaling: Kr. 30.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.114, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 2.513,-/2.181,-

Bolig areal: 149 m2

Grund: 710 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 1919

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot hus med skøn og hyggelig gårdhave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER