Ny sekretær ansat i Sæby Golfklub

Ny sekretær ansat i Sæby Golfklub

12. marts 2021 - kl. 13:28 - af

Inge Møller Thomsen har valgt at stoppe som sekretær i Sæby Golfklub med udgangen af april måned. Golfklubbens bestyrelse har nu ansat Radi Pedersen som hendes efterfølger med første arbejdsdag den 12. april, så hun har nogle uger sammen med Inge Møller Thomsen.

”Vi glæder os til at byde Radi velkommen i Sæby Golfklub, og vi håber, at alle medlemmer og sponsorer vil tage godt imod hende,” lyder det i velkomsten fra bestyrelsen.

Radi Pedersen er 35 år og bosat i Hallund. Hun har en bachelor i sportsmanagement og har arbejdet som klubsekretær i golfbranchen i 5 år. Hun har kendskab til Sæby Golfklub som en god og stabil klub med en flot bane og et godt sammenhold, og hun ser frem til, at det vil blive en fornøjelse for hende at kunne blive en del af dette gode fællesskab.

”Med min viden og erfaring håber jeg at kunne bidrage til klubbens fortsatte succes og udvikling. Jeg glæder mig til at arbejde med og for jer allesammen!” udtaler Radi Pedersen.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sekretær ansat i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER