Christina Lykke (SF): Drop de nationale test i en coronatid

Christina Lykke (SF): Drop de nationale test i en coronatid

10. marts 2021 - kl. 8:13 - af

SF er i forvejen ikke tilhænger af de nationale test , som vores børn udsættes for i folkeskolen i dag.

Når vores børn så som nu står i måske den mest turbulente periode af deres skoleliv , kan man undre sig over, at regering fastholder , at kommunerne skal gennentvinge de nationale test.

Børnene har oplevet et år , hvor alt er vendt på hovedet. Eleverne og forældrene har stået med et langt større ansvar end tidligere. Børnene har ikke haft den forudsigelige skolegang , som vi ved , de har brug for.

Eleverne har samarbejdet og mange har oversamarbejdet, mange ting har vi som kommune ikke haft kontrol over og har bare måttet følge med og forsøge at tilpasse os bedst muligt. Men i forhold til at teste vores børn har vi mulighed for at sige STOP! Vores børn kan ikke mere! Det er ikke nu , de skal presses i tests. Det vil både være fagligt og mentalt uansvarligt.

I dag sender Børne – og Ungdomsudvalget en ansøgning til ministeriet om at få lov til at undlade testning af eleverne i dette herrens coronaår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christina Lykke (SF): Drop de nationale test i en coronatid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER