Olivera Kecman ny Cheftræner og Sportschef i Vendsyssel Håndbold

Foto: www.soenderjyske.dk

Olivera Kecman ny Cheftræner og Sportschef i Vendsyssel Håndbold

9. marts 2021 - kl. 9:22 - af

Ny træner i Vendsyssel Håndbold bliver Olivera Kecman, i håndboldverdenen bedre kendt som Oli.

Oli Kommer hjem til Frederikshavn den 1. juni 2021 når hun tiltræder stillingen som Sportschef og Cheftræner i Vendsyssel Håndbold.

– Vi har kigget efter en langsigtet løsning, som kan løfte Vendsyssel Håndbold sportsligt på den lange bane. Vi har haft mange kompetente trænernavne på blokken, og der har også været stor interesse for vores projekt, fortæller formand for Vendsyssel Håndbold Christian Carlsen.

– Valget faldt på Oli da vi mener hun går ind i dette projekt med hjertet, og føler at vi har fundet en person der vil Vendsyssel Håndbold det bedste, og ikke mindst være med til at få samarbejdet med vores moderklub FFI til at blive endnu bedre, og gavne begge klubber med den trænerkompetence og viden hun besidder.

– Oli har været i Sønderjyske i 15 år, så må man kunne et eller andet som andre ikke kan. Hun er uddannet EHF Master Coach, der er den højeste træneruddannelse i Europa, så kvaliteten er vi ikke bange for, fortæller Christian Carlsen og fortsætter:

“Oli kommer også til at være en del at et talentsamarbejde med vores moderklub FFI Håndbold, hvor hun vil komme til at stå for et talentprogram der udarbejdes mellem moderklubben FFI og Vendsyssel håndbold, for at give de unge talenter en mulighed for at komme til at træne med på det højeste niveau.

Vi glæder os til at byde Oli Velkommen i Drinx Arena i Syvsten, og indkalder til et pressemøde så snart det er muligt”, slutter formand for Vendsyssel Håndbold Christian Carlsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Olivera Kecman ny Cheftræner og Sportschef i Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER