Nyt kirkebyggeri i Sæby

Nyt kirkebyggeri i Sæby

9. marts 2021 - kl. 8:05 - af

Med købet af grunden sæbygårdvej 13 i Sæby håber baptistkirken at kunne slå døren op til ny kirke i slutningen af 2021

Efter at have boet til leje i en årrække, er kirken nu ved at være klar til at tage første spadestik, på den nyindkøbte grund. Her skal en ny og tidssvarende kirke danne rammerne om kirkens mange aktiviteter. Kirken vil blive et samlingspunkt for mange, og komme også til at danne rammer om andre sociale aktiviteter.
Før coronaen rummede kirken ud over søndagsgudstjenesterne blandt andet et gospelkor, bryglaug, ugentlig fællesspisning og Onsdags cafe, ligesom også FOF har benyttet sig af kirkens lokaler. I menigheden glæder man sig til at få alle aktiviteterne samlet i eget hus, og ser frem til at byde alle velkommen ind i de nye lokaliteter.

I 2020 ansatte kirken Hans Thomsen som præst. Formand for menighedsrådet Jan Christensen siger ” hvor andre kirkesamfund lukker kirker ned, så bygger vi nyt. Vi er en kirke med en aktiv menighed” Derfor tror kirken at det igen giver mening både at have egen præst tilknyttet og have egen kirkebygning.

Sæbygårdvej 13, bliver altså ny adresse for baptistkirken sidst på året. Man håber at der inden længe vil summe af liv og stemning på byggepladsen.

En kommentar til “Nyt kirkebyggeri i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nyt kirkebyggeri i Sæby”

  • Doris trudslev

    Tak for denne artikkel
    Ja vi glæder os så meget til der summer af liv på pladsen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt kirkebyggeri i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER