Destination NORD rykker til Skagen

Destination NORD rykker til Skagen

8. marts 2021 - kl. 10:43 - af

Destination NORD startede op 1. januar 2021 og etablerer sig nu med kontor i Skagen. Havnemesterboligen kommer til at være omdrejningspunkt for aktiviteterne i denne del af Destination NORD.

Destination NORD gik i luften den 1. januar 2021 og er destinationsselskab for Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev og Læsø Kommuner. Destinationsselskabet er sat i verden for at skabe mere vækst og flere jobs inden for turisme- og oplevelsesbranchen og er nu én ud af 19 destinationsselskaber i Danmark.

Fra starten har det været aftalen, at destinationsselskabet skulle være i nærheden af virksomhederne i branchen og tæt på gæsterne:

”Turisme betyder rigtig meget for Frederikshavn kommune og vi har fra starten af aftalt, at der skulle være et kontor og medarbejdere til stede i Frederikshavn kommune. Valget er faldet på Skagen fordi Havnemesterboligen på Vestre Strandvej er så oplagt et centrum for gæsterne i denne del af destinationen. Vi skal naturligvis også være til stede for at servicere gæsterne i Frederikshavn, Sæby og i resten af destinationen for den sags skyld. Vi skal fortsat giver gæsterne en verdensklasse oplevelse og vi skal samtidig være tæt på de turismeaktører, som vi skal samarbejde med”, udtaler Formand for Destination NORD Karsten Madsen.

Etableringen af kontoret i Skagen strækker dermed organisationen ud i hele geografien fra Skagen i Nord til Aalborg i Syd, hvor Destination NORD også har kontor.

”Det er helt afgørende for os at vi kommer tæt på. Virkeligheden overgår altid ens fantasi og derfor skal vi som destinationsselskab være til stede rundt om i hele vores destination og jeg vil også selv være på kontoret hver uge. Vi vil være så tæt på som vi kan komme og være mest muligt ude ved vores erhverv. Så udover kontorerne i Skagen og Aalborg, vil man også kunne finde vores folk alle mulige andre steder i destinationen. Det er vores klare ambition”.

Skagen-kontoret vil få ansvar for gæsteservicen i hele Destination NORD og en række store udviklingsprojekter. Etableringen af kontoret i Skagen kommer i direkte forlængelse af ansættelsen af Anne-Grethe Kramme som Business Development Manager:

”Det er min og bestyrelsens klare forventning, at vi i langt højere grad skal udvikle på vores destination og køre store projekter og tiltrække investeringer. Vi har rigtig mange muligheder og potentialer, som vi endnu ikke har høstet frugterne af. Derfor er jeg også glad for at ansvaret for en del af disse udviklingsprojekter nu kan placeres her”, slutter Karsten Madsen.

Destination NORD rykker ind i lejemålet på Vestre Strandvej pr. 1. april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destination NORD rykker til Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER