Årsopgørelsen for 2020 fra SKAT er snart klar

Årsopgørelsen for 2020 fra SKAT er snart klar

8. marts 2021 - kl. 8:15 - af

Senest mandag den 15. marts offentliggøres den på www.skat.dk tast selv. Men traditionen tro er der næsten dannet præcedens for et smugkig allerede i weekenden inden.

SKAT’s tidsplan er, at SKAT i løbet af januar modtager oplysninger om borgerne fra bankerne og arbejdsgivere. I februar samler og bearbejder SKAT de modtagne oplysninger og laver skatteberegninger.

Medio marts kan årsopgørelsen så ses på TastSelv!

I april udsendes opgørelsen på papir til borgere, der er fritaget for digital post. Fra den 9. april begynder SKAT på udbetaling af eventuel overskydende skat. Pengene sættes automatisk ind på Nemkonto midt i april, men i nogle tilfælde kan det tage længere tid. Fx hvis borgeren eller denne hustru skylder penge til det offentlige. Så bruger SKAT den overskydende skat til at betale af på gælden. Hvis man herefter har penge til gode, sættes de ind på Nemkonto.

Den 1. maj er der deadline for at rette i selvangivelsen. Det kan være ændringer i årsopgørelsen. Den 1. juli er der deadline for at udfylde oplysningsskema – tidligere udvidet selvangivelse, hvis man f.eks. har virksomhed eller forældreudleje. Den 1. juli 2021 er også frist for indbetaling af restskat uden procenttillæg.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årsopgørelsen for 2020 fra SKAT er snart klar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER