Brandvarm nyhed – Charmerende fritidshus på lejet grund i Sæby

Brandvarm nyhed – Charmerende fritidshus på lejet grund i Sæby

7. marts 2021 - kl. 10:12 - af

EDC Lars Jensen: Hvordan lyder det med lange morgener, hvor I kan vågne i takt med solens rolige løft over horisonten? Måske med en morgendukkert inden kaffen – og én til i løbet af eftermiddagen, hvis det bliver en varm dag? Dette fritidshus i Sæby er netop sådan et fristed, hvor de skønne omgivelser, det charmerende sommerhus og den korte vej til vandet spiller sammen om at give jer den bedste ramme om ferierne og fritiden

Sæby, byen ved havet er indbegrebet af dansk købstadsidyl og en af Danmarks mest attraktive feriebyer med direkte adgang til skøn børnevenlig sandstrand med blåt flag. Gåtur i Sæbys charmerende gamle bydel, som er forbundet med lystbådehavnen og Sæbys hyggelige centrum.

Indenfor er der lyst og indbydende, her fornemmer man straks den gode følelse af sommerhus stemning når man træder ind i husets hjerte – det store opholdsområde. Her er det lyse køkken integreret i opholdsafdelingen, så aftenens salatsnitter ikke afskæres fra hyggen, og hygge er der rigtig god plads til i stuen. Fritidshuset rummer desuden badeværelse, stort soveværelse med skabe samt entré.

Den store terrasse omkring huset smyger sig om den sydvestvendte facade, her kan I nyde solen det meste af dagen, men også ud på aftenen når grillmaden skal nydes i festligt lag sammen med familie og venner. Der er etableret et hyggeligt anneks, hvor der er plads til overnattende gæster, desuden udhus, hvor der er god plads til opbevaring.

Går I og drømmer om et fritidshus i Sæby, hvor I kan samle energi til den travle hverdag – så kontakt EDC Lars Jensen. Vi glæder os til at overraske jer.

Adresse: Skovvej 14, 9300 Sæby

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/skovvej-14/?sagsnr=93005599

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005599

Type: Fritidshus

Boligareal: 43 m2

Grundareal: Lejet grund

Rum: 2

Værelser: 1

Antal plan: 1

Byggeår: 1960

Pris: 498.000 kr.

Ejerudgifter: 1.565 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brandvarm nyhed - Charmerende fritidshus på lejet grund i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER