Nybolig Sæby: Flot landsted beliggende i naturskønne omgivelser

Nybolig Sæby: Flot landsted beliggende i naturskønne omgivelser

6. marts 2021 - kl. 5:55 - af

Søger man fred og idyl med fin havudsigt og masser af natur med råvildt i haven, så er det her et godt bud. Når man kører fra Strandvejen mellem Hou og Asaa, ind af den lille grusvej som bugter sig, kommer man efter ca. 100 meter til en meget imødekommende ejendom. Den består ud over stuehuset af en solid stald fra 1960 på 250 m2 samt udnyttet loft på samme antal m2 og en ældre bygning som tidligere var svinehus og garage, nu indeholder det fyrrummet og værksted/garage.

Stuehuset er fra 2006 og er fuldmuret. Det har alt det man kan forvente af et nyt stuehus. På stueplan er der et stort bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads mm. Køkkenet er et stort moderne landkøkken med god skabsplads, stort spisebord og kogeøen centralt placeret. Der er også udgang til haven fra køkkenet. Her er der også et stort værelse som nuværende ejer bruger som opbevaringsrum. Badeværelset er også, som man kan forvente stort med samme gennemgående klinker på gulvet som køkkenet og bryggerset. Her er bruser og spabad samt godt med skabe. Entreen som med rette kan kaldes hall, er meget imødekommende og man føler sig meget velkommen med det samme man kommer ind. Her er der god plads til at hænge overtøjet og man kan gå op på 1. sal eller gå videre ind i stuen. Her er der masser af flot lysindfald samt udgang til delvis overdækket terrasse med flot havudsigt. Loftshøjden er 2,60 i hele huset og det giver et herskabeligt indtryk. På 1. sal er der et stort repos, som kan bruges til spil/aktiviteter samt stue. I vestenden er der et stort værelse og i østenden er der soveværelset, som har eget toilet tilknyttet samt en fantastisk altan med den flotte havudsigt og kigget ned over engene til skoven og havet. Haven er anlagt med flere gode afskærmet terrasser og overalt er der tænkt på detaljerne. Gårdspladsen er stor, grusbelagt og med plads til mange biler. Der er indlagt fibernet.

Trænger du til fred og ro og ønsker du et flot nyere stuehus med masser af plads, så er dette et rigtigt godt bud. Ring 98 40 12 00, så finder vi et tidspunkt som passer for alle.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9340/strandvejen/105085/933492

Sag nr.: 933492

Adresse: Strandvejen 278, Melholt, 9340 Asaa

Kontant pris: Kr. 2.995.000, –

Udbetaling: Kr. 150.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.761, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 12.291,-/10.678,-

Bolig areal: 243 m2

Grund: 19.950 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 2006

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot landsted beliggende i naturskønne omgivelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER