home Sæby – Læsø: Villa nær havnen i Sæby

home Sæby – Læsø: Villa nær havnen i Sæby

6. marts 2021 - kl. 8:36 - af

Prisvenlig villa der fremstår i velholdt og original stand.

Denne villa har en eftertragtet placering med skøn udsigt ud over Kattegat i Sæby, samt muligheden for indretning efter egne ønsker og stil. Villaen er placeret på Sdr. Ringvej, som er vejen til Sæby Havn og strand, blot 400 meter længere ned af vejen har I en af Nordjyllands hyggeligste havn og badestrand.

Ved ankomst til huset, er der en bred indkørsel med mulighed for plads til to biler. Der er muret garage, samt udhus med to funktionelle rum. Fra garage og udhus er der udgang til haven.

Der er overdækning ved indgangspartiet og et trin op til døren ved det gule murstenshus. Man bliver budt velkommen i entré og fordelingsgang med gode opbevaringsmuligheder og indbyggede skabe. Her fordeles til tre rummelige værelser og badeværelse med toilet, håndvask, frithængende bruser og badekar med brus. Endvidere køkken i god størrelse med to døre, så der er mulighed for, at komme i køkkenet direkte fra fordelingsgangen og gå direkte ind til spisebordet, som er placeret i stuen.

For enden af fordelingsgangen træder I ind i en skøn lys vinkelstue, med et fantastisk lysindfald, der kommer fra havet og de få elemeter, som øjet passere. Fra stuen er der havedør til terrassen og den sydvendte have og straks fornemmes den korte afstand til havet og ikke mindst den fantastiske udsigt. Fra stuen er der ligeledes udgang til en hyggelig udestue, hvorfra der også er udgang til haven.

Villaen fremstår i overvejende original stand, men den er velholdt og passet på.

Søger I en villa med en skøn havudsigt, der er prisvenlig og med god mulighed for at sætte eget præg på indretningen, så er denne villa et oplagt valg.

Adresse: Sdr. Ringvej 20, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/sdr_ringvej_20_8100000466.aspx

Pris: 1.195.000

Udbetaling: 60.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.893

Energiklasse: D

Boligareal: 109 m2

Grundareal: 750 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Villa nær havnen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER