Indskrivning til 0. klasse i skoleåret 2021-22 opgjort

Indskrivning til 0. klasse i skoleåret 2021-22 opgjort

5. marts 2021 - kl. 8:04 - af

Center for Skole har via webindskrivning opgjort antallet af børn, der er indskrevet til skolestart i 0. klasse i Frederikshavn Kommune i skoleåret 2021-2022.

De børn, som er blevet indskrevet nu, er født i perioden 1. januar 2015 – 31. december 2015. Herudover er børn født i 2014, som sidste år fik skolestarten udsat, også blevet indskrevet.

Der var dermed i alt 537 børn til indskrivning i Frederikshavn Kommune i 2021. 381 børn er blevet indskrevet i kommunens skoler. 31 havde ønsket indskrivning i en anden skoleafdeling, end den deres bopæl hører til. Alle 31 har fået deres 1. prioritet til anden skoleafdeling opfyldt.

108 børn er indskrevet på privat- og friskoler. Det ligner niveauet for indeværende skoleår, hvor 116 i 0. klasse benytter privat- og friskole. 27 børn har ønsket udsættelse. 7 børn er blevet indskrevet i anden kommune. 10 børn er blevet indstillet til specialklasse. 3 børn er endnu ikke blevet indskrevet, og et enkelt barn vil benytte hjemmeundervisning.

I distrikt Øst (Frydenstrand og Nordstjernen) er indskrevet henholdsvis 62 og 47. I distrikt Vest (Gærum, Ravnshøj og Bangsbostrand) er indskrevet 4, 9 og 66 elever. I distrikt Syd (Torslev, Hørby-Dybvad, Stensnæs og Sæby) er der indskrevet 28, 16, 6 og 63 børn. I distrikt Nord (Skagen, Strandby og Aalbæk) er tallene 24, 46 og 10.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indskrivning til 0. klasse i skoleåret 2021-22 opgjort' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER