Spar Nord styrker formueområdet

Spar Nord styrker formueområdet

4. marts 2021 - kl. 6:17 - af

Med forankringen af formuerådgivningen i de lokale banker oprustede bankområde Nord pr. 1. marts med to nye profiler i form af Lars Kappelborg og Nils Steinar Christensen. Begge har titel af Private Banking-rådgiver og skal fremover hjælpe bankens formuende kunder med at optimere deres økonomiske muligheder.

Med ønsket om at komme tættere på bankens formuende kunder, opruster Spar Nord nu på den lokale formuerådgivning ved at forankre bankens formuerådgivere i de lokale banker.

Det betyder, at bankområde Nord, der dækker over Frederikshavn, Sæby og Skagen, pr. 1. marts kunne byde Lars Kappelborg og Nils Steinar Christensen velkommen som nye Private Banking-rådgivere i afdelingen. Her skal de skræddersy løsninger til bankområdets formuende kunder og komme med konkrete forslag til optimering af deres formue inden for investering, finansiering, Skat og pension.

At formuerådgiverne nu forankres lokalt, ser direktør for bankområde Nord Morten Kock som en stor styrke for bankområdet:

– Den lokale forankring af Private Banking rådgiverne er den helt rigtige vej at gå, og det passer også godt ind i Spar Nords decentrale forretningsmodel. Med tilgangen af Nils og Lars vil vi få endnu bedre muligheder for at yde kompetent rådgivning til det formuende segment, fortæller han og fortsætter:
– Spar Nord har i en del år leveret særdeles konkurrencedygtige resultater på vores investeringsprodukter. Det ser jeg frem til, at endnu flere af vores kunder kan få glæde af. Jeg er helt sikker på, at det vil resultere i endnu flere forretninger i vores afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.
Lars og Nils er tidligere formuerådgivere i Formuecenter Nord, og er derfor ikke nye ansigter i banken. Sammen skal de være med til at styrke det faglige niveau i banken og hjælpe bankens formuende kunder med optimeringen af deres økonomi.

Om Spar Nord

Med flere end 440.000 kunder, cirka 1.630 medarbejdere og 62 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2020 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 737 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 93.500 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord styrker formueområdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER