Skousen Sæby søger en sælger

Skousen Sæby søger en sælger

4. marts 2021 - kl. 9:53 - af

Som sælger hos Skousen Sæby bliver du en nøglemedarbejder i butiksteamet, hvis fornemmeste opgave er at give kunderne gode købsoplevelser. Dit daglige arbejde bliver at sikre, at de produkter vi har i butikken opfylder kundernes behov bedst muligt.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og god kunderådgivning. Vi sætter en ære i at sikre, at kunderne får den bedste handel. Du får frihed under ansvar og en hverdag med stor variation i opgaverne.
Din produktviden og evne til at rådgive kunderne er en væsentlig del af købsoplevelsen hos Skousen, så en grundig oplæring i vores produkter er en selvfølge.

Hvem er du?
Du skal kunne dokumentere salgserfaring med gode resultater. Derudover skal du være udadvendt, selvstændig og stille store krav til dig selv som sælger og som den, der opfylder kundernes behov – vores succes afspejles i kundernes tilfredshed. Du skal kunne færdes i et travlt miljø uden at miste overblikket. Du er konkurrencemindet til fingerspidserne og motiveres af at nå både salgs- og kundeservicemål.
Kendskab til hvidevarebranchen er en fordel, men ikke et must.

Det praktiske
Dine arbejdstider vil følge butikkens åbningstider og du skal derfor være indstillet på at arbejde i weekenderne. Tiltrædelse efter aftale. Har du spørgsmål, så ring til franchisetager Lars Andersen på 27281785

Send din ansøgning og cv til lars@saeby-el.dk og skriv “Sælger” i emnefeltet.

Ansøgningerne behandles løbende og vi behandler alle oplysninger omhyggeligt og sletter dem efter endt rekrutteringsproces, senest 50 dage efter modtagelse.

Vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skousen Sæby søger en sælger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER