Gratis online event for alle sportsinteresserede

Gratis online event for alle sportsinteresserede

4. marts 2021 - kl. 13:36 - af

Hvad skal du spise, hvis du er ung sportstalent og vil præstere optimalt i skolen og til træning? Det kan du få svar på ved at deltage i online eventen ’Chilli Cheese Tops eller proteinbar’ 10. marts kl. 19-20.30

Alle, der er fysisk aktive, har brug for den rigtige kostsammensætning for at præstere det optimale. For børn og unge er det særligt vigtigt at have sunde kostvaner for at kunne præstere maximalt – både i skolen og til træning. Derfor inviteres alle, der gerne vil blive klogere på, hvordan man kan få det maximale ud af både skole og træning uden at gå kold, til en spændende online event den 10. marts med sportsdiætist Lene Bundgaard fra TEAM DANMARK. Hun vil fortælle, hvad man skal spise, og hvordan man med kostplanlægning kan få sunde spisevaner.

Det er gratis at deltage
Alle, der har lyst, er velkomne til at deltage i online eventen, som primært henvender sig til børn, unge, forældre og trænere. Det er gratis at deltage i arrangementet med sportsdiætist Lene Bundgaard, der har 17 års erfaring med kostvejledning for Danmarks absolutte topelite og ved, hvad der skal til, for at man kan præstere optimalt – både i hverdagen og i konkurrencesituationer.

Eventen ’Chilli Cheese Tops eller proteinbar’ foregår online onsdag den 10. marts kl. 19.00-20.30.
Du deltager i eventen via dette link: http://kortlink.dk/2aq4u

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis online event for alle sportsinteresserede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER