Forsyningen skyder en ny version af minForsyning i luften

Forsyningen skyder en ny version af minForsyning i luften

2. marts 2021 - kl. 11:31 - af

Log ind med NemID og få det optimale ud af selvbetjeningsportalen.

Forsyningens kunder har modtaget den årlige regning på deres forbrugsafgifter. I den forbindelse lancerer Forsyningen en helt ny version af selvbetjeningsportalen minForsyning, som har fået tildelt nye smarte funktioner.

Få et hurtigt og bedre overblik
Du kender sikkert minForsyning, hvor du kan følge forbruget på dine ydelser hos Forsyningen. Portalen fungerer ved, at fjernaflæste målere automatisk sender aflæsninger til systemet. Du kan med ca. en dags forsinkelse se det totale årsforbrug, forbruget pr. måned, pr. dag og helt ned til hver time i døgnet.
“Kunder, der har flere ejendomme i vores forsyningsområde, bliver helt sikkert også tilfredse med den nye version af minForsyning”, fortæller Morten Trampedach, der er leder af Forsyningens Kundeservice. “Det er nemlig muligt at knytte kundeforhold på flere ejendomme til samme login, og det bliver dermed lettere at navigere mellem ejendommenes data”.

Derudover byder den nye version på flere nyttige funktioner. Eksempelvis kan varmekunder se frem- og returløbstemperaturen samt afkølingsgraden på varmeanlægget måned for måned. Har du flere målere for én forbrugsart, kan du nu se forbruget for hver enkelt måler og ikke kun – som tidligere – det samlede for-brug. Derudover fremgår både aconto-regninger og årsafregninger i selvbetjeningsløsningen.

Få en notifikation, hvis vandet løber løbsk
Den væsentligste nye funktion i minForsyning er en service, hvor du kan bede om at få en notifikation via mail, hvis vandforbruget er konstant inden for 24 timer.

“I et typisk parcelhus er der altid et tidspunkt i løbet af døgnet, hvor der ikke er et vandforbrug, for eksem-pel om natten. Hvis vandmåleren registrerer et konstant forbrug hen over et døgn, får kunden en notifika-tion via mail. Det vil give kunden en bedre tryghed at vide, at vandet ikke står og fosser ud et sted, uden at man er klar over det”, forklarer Morten Trampedach.

Du skal selv sørge for at tilmelde dig denne service på minForsyning, og det er fortsat dig som kunde, der har ansvaret for løbende at holde øje med dit forbrug. Forsyningen kan ikke stilles til ansvar, hvis der skulle ske udfald på systemet og der derfor ikke bliver sendt notifikation.

Gør det let og log ind med NemID
Forsyningen anbefaler, at du logger ind på minForsyning med NemID.

Har du tidligere benyttet NemID, når du har logget ind på minForsyning, er dit kundeforhold allerede knyt-tet op på dit NemID, og du kan let tilgå dine forbrugsdata og eventuelt tilknytte flere kundeforhold.

Vælger du i stedet at logge ind uden NemID, skal du manuelt oprette en brugerprofil med et brugernavn (din mailadresse) samt en selvvalgt adgangskode. Herefter skal du knytte dit/dine kundeforhold til profilen ved at benytte kundenummer og adgangskode, som fremgår af din regning.

Har du ikke tidligere givet samtykke til, at Forsyningen må behandle dine personoplysninger, får du en meddelelse om dette, når du er inde på portalen. Af hensyn til Forsyningens behandling af dine data, er det vigtigt, at du tager stilling til samtykket.

Særskilt regning på el
Køber du el hos Frederikshavn Forsyning er du fra 1. januar 2021 oprettet med et selvstændigt kundenum-mer, der udelukkende vedrører el. Derfor har du fået en særskilt regning for el og ikke, som tidligere, sam-men med de øvrige ydelser som fx vand, spildevand og renovation.
Forklaringen skal findes i lovgivningen på el-området.

“I Forsyningens organisation har vi både et elnet-selskab, Elinord A/S, og et elhandels-selskab, Frederiks-havn Elhandel A/S. Rent lovningsmæssigt skal der være en skarp adskillelse mellem de to selskaber, og der-for bliver vi nødt til at oprette et særligt kundenummer for vores elhandels-kunder og dermed også en sær-skilt regning”, forklarer kundeserviceleder Morten Trampedach og fortsætter: “Med minForsyning er det nemt at knytte alle kundeforhold til løsningen, så alle forbrugsdata fremgår i samme login”.

Du finder selvbetjeningsløsningen på forsyningen.dk, og du kan hente appen der, hvor du henter dine apps på mobilen. De nye funktioner fremgår indtil videre kun på pc-versionen.

Følg dette link til minForsyning https://minforsyning-2.kmd.dk/?plant=644&utility=0

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen skyder en ny version af minForsyning i luften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER