Velindrettet villa med panoramaudsigt over Kattegat

Velindrettet villa med panoramaudsigt over Kattegat

1. marts 2021 - kl. 10:36 - af

home Sæby – Læsø: Dejlig beliggenhed ved Sæby Nordstrand

Her kan man få sommerhus og villa i ét – Med denne beliggenhed 200 m fra stranden er der vel ingen grund til tage i sommerhus.

Villaen ligger højt placeret på hjørnet af Solvænget og Nordre Strandvej med udsigt til vandet fra både stueplan og første sal. Man kommer til huset via lille stikvej, hvor flisebelagt indkørsel og sti fører til garagen og bagdøren.

Husets fordør finder man ud mod Nordre Strandvej og her kommer man ind i flot lys entrémed god garderobeplads og klassiske brændte gulvklinker, som fortsætter ind i det tilstødende gæstetoilet. Væggene er hvidmalede rå mursten, hvilket giver et lækkert rustikt look i hele stueplan. Fra entréen er der adgang til flot spisestue med åben forbindelse til hyggelig opholdsstue med brændeovn og udsyn til haven. Herfra er der dør til dejlig lyst soveværelse, som har direkte adgang til pænt badeværelse med olivengrønne fliser, bruseniche og hvidt skabsarrangement.

Ved den åbne forbindelse mellem de to stuer er der havedør til den skønne syd/vestvendte terrasse. Der er ligeledes fra spisestuen åben forbindelse til et velindrettet køkken med hvide låger og frisk rød bordplade. Herfra kommer man ud i lille baggang med bordplade, håndvask og vaskemaskine. Videre ud af bagdøren, er huset med tiden bygget sammen med garagen og man kan således gå tørskoet til både garagen og udhuset, som i dag anvendes som et ekstra bryggers med tørretumbler og fryser.

I spisestuen er der trappe til første sal, hvor man kommer op i fantastisk lys og lækker opholdsstue med nydeligt parketgulv, loft til kip og glasparti i stor østvendt kvist med den smukkeste udsigt over havet. I kvisten er der skydedørsparti med fransk altan. Fra stuen er der adgang til to identiske værelser med gavlvindue mod nord og faste skabe. Mod syd er der endnu et værelse – dette har fransk altan med udsigt til Sæby Havn og Kirke. Desuden er der fra dette værelse direkte adgang til stort badeværelse i lys brune farver med toilet og badekar.

En skøn solid familievilla på en meget attraktiv beliggenhed. Der er 200 m til skolebussen og stranden og bare 2 km til byens centrum og Sæbygård Skov.

Adresse: Solvænget 2, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/solvaenget_2_810-01711.aspx

Pris: 2.195.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.215

Energiklasse: D

Boligareal: 180 m2

Grundareal: 718 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velindrettet villa med panoramaudsigt over Kattegat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER