Erhvervshus Nord styrker kommunikationen

Erhvervshus Nord styrker kommunikationen

5. februar 2021 - kl. 9:24 - af

I en tid, hvor det er umuligt at gennemføre fysiske møder og arrangementer for medlemsvirksomhederne, er det desto vigtigere at være aktiv på digitale platforme og synlig i medierne. Derfor har Erhvervshus Nord ansat yderligere en kommunikationsmedarbejder.

Simon Bau Jensen, 34 år, er cand.ling.merc. fra CBS med fokus på kommunikation og markedsføring. Han har bl.a. arbejdet med online markedsføring og digital kommunikation.

I Erhvervshus Nord vil Simon Bau Jensen arbejde med kommunikationen til medlemsvirksomhederne i de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, men han vil også være opsøgende i forhold til at finde og formidle de gode historier fra områdets erhvervsliv.

Simon Bau Jensen er født og opvokset i Københavnsområdet, men har nordjyske aner. Det samme har kæresten Camilla, og for et par år siden besluttede de at flytte ”hjem” til Vendsyssel. Hovedstaden blev skiftet ud med Voerså, der i forhold til Simons job med digital markedsføring i virksomheden IGoGreen var lige så central som Valby. Familien er siden forøget med sønnen Albert, der er otte måneder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervshus Nord styrker kommunikationen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER