Ny HHX-studieretning har fokus på at øge elevers engelske kompetencer

Ny HHX-studieretning har fokus på at øge elevers engelske kompetencer

26. januar 2021 - kl. 9:26 - af

Frederikshavn Handelsskole udbyder i det kommende skoleår en ny studieretning med fokus på kommunikation på fremmedsprog. Den henvender sig til de elever, der ønsker at et stærkt afsæt til at fortsætte ud i verden for at opnå det, de drømmer om. Studieretning følger studieretningen ”Globalisering”, og forskellen er, at undervisningen i overvejende grad kommer til at foregå på engelsk. På ”Globalisering” er der udlandsrejser på hvert klassetrin.

Engelsk er et verdenssprog, som bruges mere og mere i forretningsverdenen og på videregående uddannelser. Derfor giver denne studieretning et godt afsæt til at sende eleverne videre ud i verden.

Rektor Mik Ingenuus udtaler om det nye tiltag: ”Kommunikation er vigtig, og vi oplever at mange af vores elever ønsker en kommunikativ vej enten i form af udenlandsk ophold, videregående uddannelser som foregår på engelsk eller arbejde i udlandet. Derfor er denne studieretning kærkommen og et behov, vi tror der bliver større og større. Med denne studieordning tager vi derfor udgangspunkt i den aktuelle verden og stiller skarpt på fremtidens udfordringer, muligheder og løsninger”

Det er en studieordning, hvor eleverne lærer at kommunikere flydende på engelsk inden for de forskellige fag, hvor begreber normalt læres på dansk – f.eks. også i de økonomiske fag. Ud over grammatik og ordforråd får eleverne også et bredt kendskab til kulturerne i de lande sproget tales.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny HHX-studieretning har fokus på at øge elevers engelske kompetencer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER