Efteruddannelse er vejen ud af krisen

Efteruddannelse er vejen ud af krisen

16. januar 2021 - kl. 11:40 - af

Hørte du også Statsminister Mette Frederiksens nytårstale? Hvis ja, så hørte du hende nævne, at de ufaglærte ofte er dem, der bliver hårdest ramt af krisen.

Her var statsministerens råd, at efteruddannelse er vejen ud af krisen – også for dem, der måske ikke har de bedste minder fra folkeskoletiden.

Efteruddannelse og kurser kan netop bidrage til begrebet livslang læring, da kurser og efteruddannelse styrker konkurrenceevnen. Det er med til at sikre kvalificeret arbejdskraft og fylder i den politisk debat.

Men efteruddannelse er også en mulighed for personlig udvikling og bredere perspektiv i livet. Det er en måde at kvalificere sig bedre på arbejdsmarkedet. I de kommende år vil vi mangle tusindvis af faglærte, mens der tegner sig et billede af, at der er for mange ufaglærte. Uddannelse har på den måde stor betydning for, hvem der mister jobbet i disse coronatider.

Efteruddannelse lokalt er også muligt. Her i Frederikshavn Kommune er Frederikshavn Handelsskole en af hovedaktørerne.

”Efteruddannelse og kurser er afgørende for den langsigtede vækst i samfundet – det handler om, at de ufaglærte opnår nye kompetencer, og vi ønsker på Frederikshavn Handelsskole at være med til at hjælpe ledige videre i job eller uddannelse samt opkvalificere nuværende medarbejdere” udtaler Katrine Skaarup Andersen, udviklingskonsulent på Frederikshavn Handelsskole.

Har du et helt specifik behov så hiv fat i udviklingskonsulenten Katrine Skaarup Andersen og hør om dine muligheder, for sammen skal vi skabe din vej til en optimering af dine kvalifikationer. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Vi er klar – er du?

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efteruddannelse er vejen ud af krisen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER