Badmintonspiller Nikolaj Blunck begejstret for Sportsakademiet Frederikshavn

Badmintonspiller Nikolaj Blunck begejstret for Sportsakademiet Frederikshavn

13. januar 2021 - kl. 9:28 - af

17-årige Nikolaj Blunck fra Sæby har ambitioner om at spille i Elite-rækken i badminton og leve af at spille badminton. Han mener, at Sportsakademiet Frederikshavn kan hjælpe ham godt på vej.

Nikolaj Blunck har spilet badminton siden han var 10 år. I dag er han 17 år og i sommers begyndte han på Frederikshavn Handelsskole. Men drømmen om en uddannelse samtidig med forsat at dyrke badminton på højt niveau var en usikkerhed for Nikolaj.

”Efter et år på Ikast efterskole, hvor idræt og badminton var en naturlig del af hverdagen, ønskede jeg at fortsætte et fokus på badminton trods uddannelse. Jeg blev derfor glad, da jeg fik nys om Sportsakademiet i Frederikshavn. Det lød som noget for mig, fordi jeg gerne ville træne meget og mere end jeg ellers kan komme til” fortæller Nikolaj.

Badmintonspilleren håber, at de ekstra morgentræninger i Sportsakademiet Frederikshavn kan gøre en forskel for, at han kan opnå sin drøm om at spille i Elite-rækken.

”Jeg tænkte, at det vil give meget at være med i sådant et sportsmiljø. Det vil kunne udvikle mig mere, end hvis jeg kun træner almindeligt, fordi der er lagt op til en masse styrketræning. Det vil gøre, at jeg kan blive mere eksplosiv” siger han.

Udover morgentræningerne får sportsudøverne i Sportsakamiet Frederikshavn også god vejledning og et stærkt fællesskab.

”Det er den bedste mulighed, jeg har fået. Jeg træner badminton mandag morgen med de andre badmintonspillere og tung styrketræning om onsdagen med alle de andre atleter fra Sportsakademiet Frederikshavn. Men noget af det bedste er det fællesskab, der er blandt os elever i sportsakademiet” fortæller Nikolaj.

Er du interesseret i at vide mere om Sportsakademiet så kontakt Brian Pedersen Høj brho@frederikshavn.dk eller se mere på www.sportsakademiet.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Badmintonspiller Nikolaj Blunck begejstret for Sportsakademiet Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER