Vendsyssel Håndbold henter talentfuld bagspiller

Vendsyssel Håndbold henter talentfuld bagspiller

28. december 2020 - kl. 11:34 - af

Vendsyssel Håndbold har hentet den 23-årige bagspiller, Leonora Demaj, i Sønderjyske, og parterne er blevet enige om en tre et halv-årig aftale.

Leonora tiltræder i Vendsyssel Håndbold pr. 1. januar 2021, og aftalen løber til 30. juni 2024.

Vendsyssel Håndbolds cheftræner, Thomas Kjær er glad for klubbens nye signing.

Thomas Kjær fortæller: “Jeg har haft Leonora i kikkerten gennem længere tid, og jeg er glad for at kunne præsentere hende i Vendsyssel Håndbold for de kommende tre et halvt år. Leonora har været en stor profil i 1. Division de sidste mange sæsoner på trods af sin unge alder. Leonora er en moderne to-vejs spiller, og bliver af mange betegnet som et stort talent især på angrebsdelen. Hun er en dygtig skytte med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at se i Vendsyssel Håndbold. Pt. er hun ude med en korsbåndsskade, men efter et grundigt tjek hos vores fysioterapeut, er vi helt fortrøstningsfulde ifht. at få en spiller tilbage på banen på 100 % til den kommende sæson. Det bliver helt sikkert spændende med Leonora Demaj i vores kommende trup i Vendsyssel Håndbold”.

Leonora Demaj siger om sit skifte til Vendsyssel Håndbold:
– Jeg har valgt Vendsyssel Håndbold fordi, at de er den klub, som har vist mig den største tiltro. Det betyder utrolig meget, at de vil lave en aftale allerede fra januar og hjælpe mig med, at komme godt tilbage fra min korsbåndskade.
Jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle i og omkring klubben. Jeg ser meget frem til den kommende tid 😊

FAKTA:
Leonora Demaj, født 25. August 1998
Højde: 178 cm.
Nationalitet: Kosovo/Danmark
Tidligere klubber: Nykøbing Falster, Sønderjyske Håndbold
Pædagogstuderende Kæreste med Martin

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold henter talentfuld bagspiller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER