Vækst & Vilje-arrangementet udskydes til 10. marts

Vækst & Vilje-arrangementet udskydes til 10. marts

24. december 2020 - kl. 0:48 - af

Frederikshavn Erhvervsråd har besluttet at udskyde Vækst & Vilje-arrangementet i Det Musiske Hus fra 7. januar til 10. marts. Det sker i lyset af den aktuelle corona-situation.

Vækst & Vilje er den årlige fest for erhvervslivet i Frederikshavn Kommune, hvor vi fejrer de mange dygtige virksomheder og iværksættere, som bidrager til at skabe vækst og velfærd i lokalsamfundet.

”Vi havde til det sidste håbet, at det ville være muligt at gennemføre arrangementet, for vi trænger virkelig til at være sammen i en festlig anledning. Det er desværre ikke muligt på forsvarlig vis, og derfor har vi besluttet at udskyde Vækst & Vilje-arrangementet til onsdag 10. marts,” siger erhvervsrådsformand Karl Erik Slynge.

Arrangementet vil blive gennemført med samme program, det vil sige med tale af borgmester Birgit S. Hansen, indlæg af Jais Valeur, CEO Danish Crown, musikalsk underholdning ved Rasmus Mose samt uddeling af Erhvervspris og Iværksætterpris for året 2020. Der er henholdsvis 12 og 6 nominerede virksomheder, som altså må udholde spændingen et par måneder endnu.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vækst & Vilje-arrangementet udskydes til 10. marts' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER