Indlæg: Byen ved havet og den skovkranste Å

Indlæg: Byen ved havet og den skovkranste Å

3. november 2020 - kl. 8:03 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra en lokal Sæbynit.

Sæby har igennem mange år med rette brugt sin enestående natur og beliggenhed som et trækplaster for at få turister til byen, hvad denne Sæbyplakat tegnet af Thor Bøgelund helt tilbage i 1942 er et glimrende eksempel på.

Vi der er så heldige at bo her, skal så ikke glemme at værne om denne natur, der er kun den samme.

Nu vil man igen forsøge at få lov til at bygge på Memhavens jord, tæt på skoven og istidsskrænten og dermed tage første bid af denne enestående natur. For det vil være naivt at tro, det standser her. Får man først slået hul, bliver Sæbygård Skov stille og roligt omgivet af boliger og ender som en park, er det hvad vi som borgere ønsker i Sæby ?.

Og hvad med Nellemans Have som byens borgere i den grad har taget til sig som et åndehul, den vil også blive devalueret, hvis der bliver bygget boliger så tæt på. Her nyder havens besøgende det enestående samspil der er imellem mark og skov og havens mange paradistræer.

Jeg håber byens borgere vågner op, og får dette projekt standset, lad os sammen værne om den enestående natur vi er omgivet af.

Peter Ulrik Sørensen

 

 

En kommentar til “Indlæg: Byen ved havet og den skovkranste Å” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Indlæg: Byen ved havet og den skovkranste Å”

  • Investorer med mange penge er måske mere interesseret i et godt afkast, end at bevare den natur, alle politikere påstår er så vigtig at værne om.

    Som jeg plejer at skrive: “naturen taber altid til os mennesker”

    Avisen har tidligere haft emnet oppe, hvor man skrev at det er grunde med udsigt til vand. Ja det trækker jo pengestærke købere til, lige som Vejle der forandret til ukendelighed omkring havnen og langt ud i fjorden. Dem der for nogen år siden købte lejlighed i første række, er allerede lukket inde bag nye firkantede betonklodser, og sådan fortætter det deruda´.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Byen ved havet og den skovkranste Å' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER