Kommunal handicappris indføres fra 2021

Kommunal handicappris indføres fra 2021

31. august 2020 - kl. 9:13 - af

Handicaprådet har på rådets seneste møde besluttet at indføre en handicappris fra 2021.

I den forbindelse nedsættes der en arbejdsgruppe bestående af Handicaprådets formand Aksel Jensen, byrådsmedlem Helle Madsen (V) samt Dorthe Smidt fra Frederikshavn Kommunes tekniske afdeling. Arbejdsgruppen udarbejder et oplæg til kriterier for indstillinger og rammer for udvælgelse.

I Frederikshavn Kommune arbejder man for at sikre inklusion og tilgængelighed for alle. For at opnå dette, har man fokus på 3 områder: selvhjulpenhed, deltagelse og viden.

Med fokus på disse 3 områder ønsker man at markere, at det er i samspillet mellem den enkelte, fællesskabet, og hvad man ved fælles indsats kan skabe sammen, at de bedste resultater opnås. Handicaprådet har et ønske om at belønne indsatsen for at opnå inklusion og tilgængelighed for alle ved at belønne en person, en forening, en organisation eller en institution med en pris, og derfor indstiftes nu fra næste år en kommunal handicappris.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunal handicappris indføres fra 2021' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER