Hyggelig ejendom i skønne landlige omgivelser

Hyggelig ejendom i skønne landlige omgivelser

22. marts 2020 - kl. 17:57 - af

home Sæby – Læsø: Dette fine lille hus ligger et par hundrede meter inde af en ugeneret grusvej, som er stikvej til Ørtoftvej. De landlige omgivelser er fantastiske for dem der ønsker ro og åbne vidder omkring sig. På den 822 m2 grund er der dejlig have med store gamle træer og nyere anlagt indkørsel, som munder ud i terrasse med et fint overdækket område, hvor man kan nyde den sene aftensol.

Huset indeholder dejligt bryggers med loft til kip og fri hanebånd. Her er flot skabsarrangement med bordplade og lækre trælook låger samt vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Det nydelige grå flisegulv med gulvvarme fortsætter ind i flot badeværelse med ovenlysvindue, bruseniche, væghængt toilet og skabsarrangement med samme fronter som i bryggerset. Lille hak i bryggerset giver adgang til fyrrum med pillefyr.

Et trin fører op til hyggelig gang med trappe til første sal og videre adgang til husets køkken, som har egetræs fyldningslåger, flot gråligt laminat plankegulv og alt i hvidevarer samt plads til et lille bitte spisebord. En fin stue vender mod syd og har store vinduespartier med udsyn over markerne.

Sælger har fået installeret luft til luft varmepumpe i stuen og fra stuen er der adgang til forgang med parketgulv.

På første sal er der synlige hanebånd og flot lyst plankegulv overalt. Man kommer op i repos og fordelingsgang, som giver adgang til dejligt værelse med faste skabe, loft til kip og stige til opbevaringshems. Desuden værelse med loft til kip og gavlvindue samt soveværelse med stort vindue og udsigt over markerne.

I haven er der anlagt fin bålplads, legetårn med rutsjebane, nedgravet trampolin og tørrestativ. I forbindelse med indkørslen er der opført et godt udhus med dobbelt port og værksted i den ene ende.

Et idyllisk og hyggeligt landsted.

Kontantpris: 595.000

Udbetaling: 30.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.340

Energimærkekarakter: E

Boligareal: 94 m2

Grundareal: 822 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig ejendom i skønne landlige omgivelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER