Nu oprettes jobbank for Specialsektoren

Nu oprettes jobbank for Specialsektoren

21. marts 2020 - kl. 17:46 - af

Specialsektoren søger pædagogiske og sundhedsfaglige hænder, der kan træde til, hvis der skulle blive behov for det i forbindelse med COVID-19.

Interesserede kan nu tilmelde sig regionens jobbank inden for specialområdet.

Potentielt stor opgave forude
Region Nordjylland har nu åbnet op for, at alle med en pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund kan tilbyde deres arbejdskraft til Region Nordjyllands tilbud inden for specialområdet via www.rn.dk/assistance.

Det sker med baggrund i den alvorlige situation omkring COVID-19. Regionen forudser, at der bliver brug for flere hænder – også inden for Specialsektorens område.

Derfor har Region Nordjylland nu oprettet en jobbank med henblik på at rekruttere ekstra hænder til at løse den store opgave, vi potentielt står overfor.

– Vi står som samfund overfor en stor og svær opgave, og alles bidrag kan være med til at gøre en stor forskel. Vi vil derfor være meget taknemmelige for at høre fra alle med social- eller sundhedsfaglige kompetencer, som har tid og overskud til at gøre en ekstra indsats indenfor det regionale social- og handicapområde, siger  Dorte Juul Hansen, socialdirektør i Region Nordjylland.

Vi kender ikke det præcise behov for hjælp, men vil kontakte ansøgere fra jobbanken direkte, hvis vi får behov for deres hjælp. Hvis vi gør brug af ansøgere fra jobbanken, vil de også blive en del af Specialsektorens beredskabsplan, som skal beskytte både personale og borgere. Man vil også få oplæring og overenskomstmæssig løn.

Jobbanken oprettes i samarbejde med SOS-vikar, der siden 2017 har været Region Nordjyllands primære leverandør af vikarer til socialområdet.

Region Nordjylland har i forbindelse med COVID-19 også oprettet en jobbank for personer med en sundhedsfaglig baggrund, der ønsker at tilbyde deres arbejdskraft til regionens hospitaler. Over 2000 har allerede tilmeldt sig jobbanken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu oprettes jobbank for Specialsektoren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER