Lys familievilla med fantastisk planløsning

Lys familievilla med fantastisk planløsning

21. marts 2020 - kl. 10:04 - af

EDC Lars Jensen: Velkommen til familietid, nærvær og trygge rammer i dejlige Sæby. Her får I en indbydende 1. plans villa som tilbyder en sand palet af kvaliteter, og det hele er skræddersyet til jeres behov som familie. Huset har en fantastisk planløsning, blandt andet med tre store, lyse værelser, stor stue og spisestue, køkken, badeværelse, bryggers og entré. Denne villa er skabt til jeres familie, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort – på Gustav Wiedsvej 7 får i hele pakken!

Velkommen til denne ejendom som giver jer det helt rigtige førstehåndsindtryk med sin klassiske byggestil og pæne forhave. Her får I en vedligeholdelsesfri have og en dejlig sydvendt træterrasse, som skaber samlingspunkt og plænen indbyder til leg og familieaktiviteter. Derudover kan I se frem til at blive ejer af en stor garage, hvor der er plads til bil og værksted.

Huset er løbende blevet flot vedligeholdt af de nuværende ejere, blandt andet med nye vinduer, nyt køkken og badeværelse i 2007. I får de smukkeste fletparkets gulve samt lyse vægge, som kun venter på jeres personlige præg. I kan glæde jer over at komme til at bo i et attraktivt boligkvarter, som er en ideel base for jeres familie. Her sætter I jer nemlig i kort afstand til handlemuligheder, og børnefamilien kan glæde sig over, at skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter kan nås på en kort cykeltur. Fritiden kan I tilbringe i Sæbys hyggelige gågade, hvor der ofte er musik på torvet, eller nyde dejlig gåtur på havnen. Alt i alt kommer I til at bo i en helt fantastisk by med alt hvad hjertet begærer.

Adr. Gustav Wiedsvej 7, 9300 Sæby

Mægler:  Cathrine Frahm Rasmussen

Sagsnr. 93005284

Type:  Villa

Boligareal: 103 m2

Vægtet areal: 115 m2

Grundareal: 729 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1966

Energimærke:  D

Pris: 1.245.000 kr.

Ejerudgifter: 1.704 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lys familievilla med fantastisk planløsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER