Byrådsmøde aflyst – politiske møder via telefon

Byrådsmøde aflyst – politiske møder via telefon

21. marts 2020 - kl. 0:17 - af

Et enigt byråd i for Frederikshavn Kommune har besluttet at aflyse det ordinære byrådsmøde onsdag den 25. marts. Næste ordinære byrådsmøde, som er fastsat til den afholdelse onsdag den 29. april, forventes afholdt efter planen.

Afhængig af situationen kan der dog være særlige forholdsregler, der skal iværksættes i forbindelse med næste byrådsmøde.

Andre møder i diverse politiske udvalg gennemføres i den kommende tid som telefonmøder. Det gælder møder i Arbejdsmarkedsudvalget, Børne- og Ungdomsudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget, Plan- og Miljøudvalget, Socialudvalget, Sundhedsudvalget, Teknisk Udvalg og Økonomiudvalget.

Møderne i kommunens forskellige råd og nævn gennemføres, uden at medlemmerne samles fysisk.

Link til kommunens udmelding om ”nødberedskab”:

https://frederikshavn.dk/borger/sundhed-og-sygdom/noedberedskab-i-frederikshavn-kommune/

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådsmøde aflyst – politiske møder via telefon' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER