Kommunen søger ekstra hænder til coronaberedskab

Kommunen søger ekstra hænder til coronaberedskab

20. marts 2020 - kl. 0:20 - af

Nuværende eller tidligere sundheds- og socialfagligt personale kan nu melde sig som ekstra hænder hos Frederikshavn Kommune. Der kan blive behov for mere mandskab i kampen mod ny coronavirus.

Vi er i fuld gang med håndteringen af coronavirus i Frederikshavn Kommune, men vi kan få brug for flere hænder til at løfte opgaven. Så hvis du er, eller tidligere har været, sygeplejerske, SOSU eller på anden vis sundhedsfaglig medarbejder, vil vi gerne høre fra dig. Det gælder også, hvis du har arbejdet inden for det pædagogiske område.

– Situationen udvikler sig meget hurtigt lige nu. Og vi arbejder hårdt og målrettet for at håndtere den. Men vi kan få brug for alle kyndige kræfter i kommunen i kampen mod corona. Og derfor kalder vi på de af vores borgere, som har indsigten og muligheden for at hjælpe os, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Som en af de første meldte hun sig torsdag eftermiddag til Frederikshavn Kommunes jobbank. Birgit Hansen er uddannet sygeplejerske og arbejdede i den funktion indtil hun blev borgmester i Frederikshavn Kommune, for 6 år siden.

Meld dig til i vores jobbank
Du kan fremadrettet melde dig i vores jobbank. Via nedenstående link kan du læse mere på vores hjemmeside om jobbanken. Her finder du også vores tilmeldingsblanket, hvor du kan oplyse om din faglige baggrund og din mulighed for at biddrage. Du kan også oplyse, om du ønsker at hjælpe til i fx hjemmeplejen, i sygeplejen eller i et botilbud.

– Der er behov for jeres hjælp. Og hjælpen er værdsat. På forhånd tak for den gode indsats, siger Birgit S. Hansen.

Se mere her:
https://frederikshavn.dk/corona-jobbank

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen søger ekstra hænder til coronaberedskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER