Handelsskolen tilbyder kurser via fjernundervisning

Handelsskolen tilbyder kurser via fjernundervisning

20. marts 2020 - kl. 11:31 - af

Har man sendt sine ansatte hjem, kan virksomheder benytte lejligheden til at opdatere deres kvalifikationer med online kurser fra Frederikshavn Handelsskole – de skræddersyr gerne forløb til den enkelte virksomhed.

Den alvorlige situation med Corona-virus har tvunget mange virksomheder til at sende deres ansatte hjem – foreløbigt frem til fredag den 27. marts, men måske længere. Set i lyset af dette har Frederikshavn Handelsskole via deres kursuscenter CoLearning taget initiativ til at udbyde fjernkurser, så tiden kan blive udnyttet bedst muligt ved at give medarbejdere ny viden og kompetencer.

– Vi befinder os i en ekstraordinær situation, som i den grad påvirker vores erhvervsliv. Vi har derfor lavet et digitalt læringsrum for kurser til ansatte, så man agilt kan opdatere sine medarbejdere på relevante områder, så de vender endnu dygtigere tilbage til jobbet, siger Brian Andersson, direktør for Frederikshavn Handelsskole.

Handelsskolen opfordrer virksomheder til at melde direkte ind med deres behov, så vil handelsskolen arbejde for at skræddersy et kursusforløb direkte til virksomhedens behov.

– Vi har nogle konkrete it-kurser, men der kan være masser af andre muligheder. Vi opfordrer derfor virksomhederne til at gå i dialog med os, hvis de har et specifikt behov. Det kan være, at de gerne vil have et it-kursus målrettet et bestemt behov i virksomheden, fokus på LEAN, sprog, kommunikation eller andet. Vi står klar til at tage dialogen, siger Brian Andersson.

De to konkrete kurser, som Handelsskolen udbyder allerede fra næste uge er Forbedret kommunikation, kalenderstyring og mailhåndtering med Outlook samt Effektiv anvendelse af regneark med Excel. Man finder en beskrivelse af de to kurser på Handelsskolens hjemmeside: http://fhavnhs.dk/colearning/vi-tilbyder/amu/it-kurser/

Ønsker man en dialog med handelsskolen om et skræddersyet forløb eller at tilmelde sig et af de online it-kurser, kan man tage direkte kontakt til Chanette Westergaard 9620 5597 / chaw@fhavnhs.dk

Der er mulighed for løntabsgodtgørelse (VEU-godtgørelse), når man deltager i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

– Vi håber, at de lokale virksomheder vil tage godt imod tilbuddet fra Frederikshavn Handelsskole om at få medarbejderne opkvalificeret, siger Brian Andersson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsskolen tilbyder kurser via fjernundervisning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER