Sæby Rotary Klub indvier toiletbygning i Sandapettai

Sæby Rotary Klub indvier toiletbygning i Sandapettai

19. marts 2020 - kl. 8:19 - af

Medlem af Rotary i Sæby, tandlæge Kirsten Steffensen har været i Indien til indvielse af en toiletbygning som klubben i samarbejde med Skæve Menighedsråd har finansieret.

– Endelig oprandt dagen, hvor den nye, flotte toiletbygning i Sandapettai skulle indvies. Sæby Rotary Klub har samlet penge ind til at bygge toiletter til skolen, og bygningen ligger ved siden af klasselokalerne, som Sæby Rotary Klub byggede for to år siden.

Toilettet er til pigerne, da den indiske lutherske kirke ALC-kirken havde formået at samle penge ind i sognet til at bygge en toiletbygning til drengene. Den var dog noget simpel at se på i forhold til den flotte bygning til pigerne. En toiletbygning er påkrævet af den indiske regering for at måtte drive skole, og det havde de ikke i forvejen i Sandapettai. Den var dog ikke helt færdig til brug endnu, da lågerne ikke var sat op endnu, men det ville ske en af dagene. Der blev beklaget og undskyldt meget over, at de ikke var blevet helt færdige til åbningen, fortæller Kirsten Steffensen.

Selve indvielsen foregik med pomp og pragt, der var taler af både biskoppen og mange andre indiske honoratiores, og de indiske skolebørn optrådte med danse, sange og yoga-opvisning.

– Jeg havde som repræsentant for Rotary iklædt mig min sari – herhjemme kan jeg godt selv få den på – men jeg fik hjælp af nogle søde skolepiger, som vidste præcist hvordan og hvor mange folder, der skulle være hvor. Det var ikke lige på denne dag imellem alle inderne, at jeg skulle falde igennem påklædningsmæssigt, slutter Kirsten Steffensen.

 image002 kopier image001 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klub indvier toiletbygning i Sandapettai' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER