Corona: <br>Alle konfirmationer udskydes

Corona:
Alle konfirmationer udskydes

18. marts 2020 - kl. 12:44 - af

Det er i dag blevet besluttet at alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse.

Nye datoer fastsættes så hurtigt som det er muligt oplyses det til SaebyAvis.dk.

Denne beslutning træffes nu for at give afklaring til alle dem der har en konfirmation lige om hjørnet, fortæller sognepræst Kathrine Buus.

Landets biskopper understreger, at når konfirmationer til og med pinse ’bør’ udskydes, skal det opfattes som et ’skal’, da det i praksis vil være nærmest umuligt at gennemføre konfirmationer og de efterfølgende fester inden for regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Om konfirmationer efter pinse også bliver aflyst, er der endnu ikke taget stilling til, da man løbende følger regeringens udmeldinger. Præster og konfirmandfamilier bør dog indstille sig på, at det også kan blive nødvendigt at udskyde konfirmationer, som ligger efter pinse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Corona:
Alle konfirmationer udskydes'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER