Corona: Hotel Viking lukker ned for en stund

Corona: Hotel Viking lukker ned for en stund

16. marts 2020 - kl. 13:04 - af

Brian Fabricius’ sværeste beslutning i sin tid som leder

– Det at skulle ringe til min far og fortælle ham, at det ikke længere er forsvarligt at holde den forretning åben, som han sammen med min mor har bygget op siden 1982. Der gik det op for mig, at det her er langt mere end en forretning, og situationen er langt være end frygtet.

Natten til lørdag d.15/3 skulle på mange måder vise sig at blive den længste nat, og en nat hvor jeg måtte træffe valget at lukke Hotel Viking ned for en stund, og fra i dag mandag sende mine kollegaer hjem.

Siden onsdag d.11/3 havde vi på daværende tidspunkt fået annulleringer for mere end 4mio. kr., og nu hvor vi har fået gjort status, er den samlede annullering på over 7mio.!

Allerede Torsdag aften orienterede jeg min bestyrelsesformand omkring udsigten til, at vi kom til at lukke hotellet i en periode kunne blive aktuel, men at jeg havde behov for at se tiden an, Torsdag blev ledergruppen kaldt ind til en snak omkring de potentielle konsekvenser, men tingene ændrede sig hver gang der kom yderligere restriktioner fra myndighederne. Det eneste vi ventede på, før vi besluttede at lukke ned var, at vi kunne se at mange af vores medarbejdere ikke var medlem af en a-kasse, og vi kunne ikke sende nogen hjem uden et sikkerhedsnet, og at afskedige i den rækkefølge efter om man var medlem af en a-kasse eller ej ville være en forkastelig prioritering.

Jeg er i de sidste dage blevet beskyldt for at tænke mere på penge end på medarbejdernes tryghed, en har sågar skrevet at vedkommende ville håbe, at virussen tog livet af griske mennesker som mig, så ville verden blive bedre.

Det har kostet omkring mig 75.000 kr. i underskud om dagen, i de sidste dage vi har holdt åbent, og nu hvor vi har fået lukket ned, kan vi formentlig komme ned på omkring 15.000 kr. i underskud om dagen, så hvis jeg har tænkt på penge, så er det rigtigt, men det har ikke været til min fordel, men tak for tanken.

Nu er vi lukket ned for en stund, alle de berørte gæster er blevet eller bliver kontaktet og hold nu op en forståelse, vi har mødt, tusind tusind tak, jeg glæder mig til, at i kommer og besøger os!
Nu kan vi koncentreret os om at finde løsninger for at komme styrket tilbage, og det er jeg overbevist om at vi gør. Det er menneskeligt umulig at komme i en mental tilstand af udvikling, når man går i en tilstand af alarmberedskab.
Fremtiden bliver ikke mindre end FANTASTISK! De beskeder, blikke, snakke og bemærkninger jeg har fået fra medarbejderne i dag, har været så fantastisk, at jeg ikke kan sætte ord på det, den vilje og evne til at holde sammen når tingene bliver svære, bekræfter at INGEN kan stoppe os i at lykkedes med at komme igennem den situation, vi står i, jeg vil i hvert fald gør alt hvad der står i min magt for at leve op til den tillid!

Jeg har tidligere udtalt, at den største præstations angst jeg har haft er, at få overdraget nøglerne til mit barndomshjem men det her er helt sikkert på niveau.

Jeg overlader hermed held, tro og håb til mine kollegaers helbred, og lader kvalifikationer og kompetencerne tage vare på vores lille forretning og barndomshjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Corona: Hotel Viking lukker ned for en stund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER