Hjerteforeningen Sæby aflyser alle planlagte aktiviteter

Hjerteforeningen Sæby aflyser alle planlagte aktiviteter

15. marts 2020 - kl. 13:27 - af

Set i lyset af det nuværende coronaudbrud bliver Hjerteforeningen Sæby´s aktiviteter og arrangementer aflyst – foreløbigt til og med påske

Vi skal passe på hinanden, og derfor aflyser Hjerteforeningen Sæby en række arrangementer, der skulle have været afholdt i de kommende uger, oplyser formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

Det drejer sig om Hjertemotion, Hjerte – Krop og Balance, ugentlige gåture på Hjertestien og på Kløverstierne, Børnebørnenes Madværksted  m.m.

Du kan holde dig orienteret om kommende arrangementer, aflysninger og hvornår aktiviteterne genoptages på hjerteforeningen.dk/saeby.

Her vil der også komme oplysninger om afvikling af generalforsamlingen, som skulle have været gennemført den 12. Marts.

Pas på de sårbare
– Vi har som patientforening en særlig forpligtigelse til at passe på landets hjerte-kar-patienter og deres pårørende. Vi ved, at patienter, der er kendt med en kronisk sygdom fx hjertesygdom, bliver hårdere ramt og har en øget risiko for at dø i forbindelse med en infektion, siger Hjerteforeningens adm. direktør Anne Kaltoft og fortsætter:

– Patienter med kronisk sygdom har mindre modstandskraft, fx på grund af nedsat hjertepumpefunktion, og er derfor mere udsatte for alvorlig infektion. Derfor mistænker vi, at hjertepatienter er ekstra sårbare i forbindelse med en infektion med COVID-19 og derfor aflyses aktiviteterne, siger Anne Kaltoft.

Du kan følge Hjerteforeningens anbefalinger for hjerte-kar-patienter i forbindelse med Coronaudbruddet på hjerteforeningen.dk/corona

Er du i tvivl om, hvordan du som hjertepatient skal forholde dig eller har du andre spørgsmål om hjertesygdom, kan du kontakte Hjertelinjen på 70 25 00 00.

Du kan også holde dig orienteret om Hjerteforeningens udmeldinger og vejledninger i fht. coronavirus ved at tilmelde dig Hjerteforeningens elektroniske nyhedsbrev Hjertenyt. Tilmelding til Hjertenyt sker fra forsiden af hjerteforeningen.dk under punktet ”Hold dig opdateret”.

For spørgsmål om aflysningerne i Sæby, kontakt formanden for Hjerteforeningen Sæby tlf.: 25271204 eller mail: merethegaardbo@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningen Sæby aflyser alle planlagte aktiviteter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER