Nybolig Sæby: Dejlig villa med god beliggenhed

Nybolig Sæby: Dejlig villa med god beliggenhed

14. marts 2020 - kl. 1:01 - af

Velkommen til den vestlige del af Sæby, hvor du er tæt ved indkøbsmuligheder, skov, skole, bibliotek, idræts- og svømmehal – ja der er kort afstand til det meste. Det er nemt at komme ud af byen med gode indfaldsveje til vestbyen. Boligen ligger på Sofie Brahes Vej, som er et veludbygget kvarter for alle aldre og med et godt naboskab i rolige rammer. Et skønt sted, der indbyder til vandreture i skov og by.

Du ankommer i en flisebelagt indkørsel, hvor du kører direkte ind i carporten og kan holde parkeret med bilen – i enden ligger udhuset, som kan anvendes som værksted eller til opbevaring af haveredskaber mm.

Velkommen indenfor i et lyst bryggers med hvide skabselementer med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt klinker på gulvet. Videre ind ligger køkken/alrummet, som er moderniseret i 2006 og opdelt med en halvmur mellem køkken og alrummet. Alrummet ligger midt i boligen og er samlingsstedet med dør ud til skøn terrasse og med fransk dobbelt dør til stuen. Stuen er hyggelig indrettet med spiseafdeling og opholdsafdeling – det er også her at varmepumpen (luft til luft) er placeret. Fra stuen er der desuden adgang til entre med garderobe og gæstetoilet med klinkegulv med gulvvarme. Fra alrummet kommer man videre til den anden ende af boligen med fordelingsgang, badeværelse med klinkegulv med gulvvarme og bruseniche, soveværelse med skabsvæg samt to dejlige værelser.

Haven er udlagt i græs og med få bede, så den er enkel at holde. Terrassen, der er med overdækning, vender mod sydvest, er omkranset af en mur, så man kan trække sig tilbage og nyde livet på terrassen med hygge og afslapning.

I haven ligger også et udhus på 9,9 m2, som pt. anvendes som værksted, men som også ville være pragtfuld for børn/børnebørn som et legehus/lysthus. Har du grønne fingre kan du være selvforsynende med grøntsager fra drivhuset.

Er du til en bolig, som ligger godt placeret og som er fint velholdt både ude og inde, så kan denne bolig være et godt bud på dit kommende hjem? Ring tlf. 9840 1200 og aftal tid for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/sofiebrahesvej/105085/933334

Sag nr.: 933334

Adresse: Sofie Brahes Vej 22, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.445.000, –

Udbetaling: Kr. 75.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.963,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.856,-/5.145,-

Bolig areal: 140 m2

Grund: 836 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført:1986

Energimærke: E

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Dejlig villa med god beliggenhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER