Beredskabet etablere nødvagtcentral i Frederikshavn

Beredskabet etablere nødvagtcentral i Frederikshavn

13. marts 2020 - kl. 20:15 - af

NOBR, bedre kendt som Nordjyllands Beredskab, har i dag fredag, etableret nødvagtcentral på brandstationen i Frederikshavn.

– Vagtcentralen flyttes til station Frederikshavn, hvor der er etableret nødvagtcentral. Dette sker for at reducere udefrakommende påvirkning på vores vagtcentral, og personalet bliver derfor isoleret fra øvrigt personale på station Frederikshavn. – Der er udarbejdet ressourcekatalog over de medarbejdere og frivillige, der har funktionsuddannelse, og som vil kunne indgå i det operative beredskab, fortæller direktør for Nordjyllands Beredskab Diana Sørensen.

– Situationen om COVID-19 er alvorlig for det danske samfund og har også stor betydning for vores organisation. Vi har et samfundsansvar om ikke at udbrede smitterisiko, men vi har også et ansvar for at sikre, at vores beredskabsmæssige forpligtelser kan udføres. I den sammenhæng er medarbejderne de vigtigste ressource, og vi vælger derfor at iværksætte forebyggende initiativer, fortæller Diana Sørensen.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke ønsker at skabe panik, men set i lyset af de seneste dages udvikling, er det en situation, som vi skal tage meget alvorligt. Her har vi alle et ansvar. Vi er i løbende dialog med Nordjyllands Politi, Midt-og Vestjyllands Politi samt Region Nordjylland om situationen og opdaterer vores tiltag på baggrund heraf. Vi følger som udgangspunkt Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, men skærper, hvor driften og behovet for fortsat drift tilsiger det.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beredskabet etablere nødvagtcentral i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER