Frederikshavn Handelsskole kører videre online

Frederikshavn Handelsskole kører videre online

12. marts 2020 - kl. 14:41 - af

Alle elever og ansatte er sendt hjem efter statsministerens påbud, men undervisningen fortsætter online.

De unge vil fra i dag og til foreløbig fredag den 27. marts ikke mødes på gangene eller i klasselokalerne på Frederikshavn Handelsskole. Alle elever og medarbejdere er sendt hjem på statsministerens påbud. Men eleverne på EUD, EUX, HHX og KKU kommer ikke til at miste deres undervisning. Allerede fra fredag d. 13. marts skal al undervisningsmateriale hentes på det fælles kommunikationssystem Lectio.

– Vi tager selvfølgelig situationen yderst alvorlig og vil til hver en tid leve op til myndighedernes anbefalinger. Vi bestræber os på – også i denne vanskelige tid – at levere bedst mulig undervisning og service. Undervisningen forsætter derfor som fjernundervisning, forklarer direktør Brian Andersson.

Skolens personale er forsat til rådighed indenfor normal arbejdstid og kan kontaktes på mail (adm@fhavnhs.dk), via Lectio eller pr. telefon: 9620 5500.

Skolens IT-support kan kontaktes direkte på tlf. 4213 4565 eller mail: kand@fhavnhs.dk / and@fhavnhs.dk.

Frederikshavn Handelsskole kører således videre i det online univers.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole kører videre online' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER