Sæbynitterne efterlever ikke Statsministerens anvisninger

Sæbynitterne efterlever ikke Statsministerens anvisninger

11. marts 2020 - kl. 22:21 - af

Selvom aftenens pressemøde kun lige var slut, og vi, som resten af Danmark, nu bliver voldsom berørt af nedlukninger i det offentlige, så var det ikke alle sæbynitter, der havde lyttet lige godt efter anvisningerne.

En af statsminister Mette Frederiksen mange opfordringer var, at handle dagligvare som vanligt, da der ikke er tegn på en forestående fødevarekrise. Alligevel kunne man kort efter kl. 21 opleve trafikkaos foran Netto i Sæby, der blev hamstret vare.

Alle, der er kendt i Sæby, ved at der aldrig er mange biler på Nordens Alle og i Netto efter kl. 21, men i dag var meget anderledes.

Hvorfor der er udbrudt det, man vel kan tillade sig at kalde panik, er ganske uforstående, da alle supermarkeder stadig kan få vare fra dag til dag, oplyser en lokal købmand til  SaebyAvis.dk.

Udover at trodse vejledningen, så kunne man fristet til at sige både tætheden af mennesker og antallet af personer måske i virkeligheden burde bekymre mere end mangel på f.eks lokumspapir og andre fornødenheder.

En læser fortæller at også i Frederikshavn bliver der handlet som aldrig før efter mørkets frembrud. Et spørgsmål står tilbage, hvorfor??

3 kommentarer til “Sæbynitterne efterlever ikke Statsministerens anvisninger” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Sæbynitterne efterlever ikke Statsministerens anvisninger”

 • Christian Schaltz

  Det er dejligt at se de “voksne” kan opføre sig voksent og ansvarligt..

 • Jeg har fulgt udviklingen med corona siden de første meldinger slap ud fra Kina.

  Vores regering og førende eksperter på området har ventet alt for længe med at lukke Danmark ned. Efter min mening har beredskabsmyndigheder fejlvurderet faren ved det her. For nogen tid siden lød det at de fleste ville opleve corona som en mild forkølelse.

  Regeringen reagerede heller ikke da tingene kom ud af kontrol i Italien. Masser af mennesker er rejst ind i Danmark uden test eller krav om karantæne.På få dage steg antallet af smittede fra 10 til næsten 500.

  Først da indså regeringen alvoren.

  Jeg bebrejder ikke dem der nu køber ekstra ind, jeg er mere bekymret for de forskere der rådgiver regeringen, og om vi får sandheden om den her mærkelige sygdom. Der florerer forskellige rygter på nettet om corona som jeg ikke kan bekræfte sandheden af, men mit indtryk er at der er noget helt galt.

  Her til morgen hører man om kunder der er mere opsat på at komme på udsalg for at få et billigt fjernsyn eller parfume.

  Redaktør slutter af med : “et spørgsmål står tilbage, hvorfor??”

  Svaret er at mennesker er forskellige og opfatter trusler forskelligt.
  Hvorfor vender nogen på motorvejen eller bakker i nødsporet ved alvorlige ulykker? fordi livet kun drejer sig om dem og deres behov. En ulykke med sårede eller dræbte skal da ikke stoppe deres hverdag.

 • DR.dk : 27. feb 2020 … Risikoen for udbredt smitte i Danmark er dog fortsat lav

  En optælling der kører non-stop på en hjemmeside i Syd Korea ses, at 126.661 personer er smittet på verdensplan.
  Der skrives desuden : . Please be warned that COVID-19 is highly contagious disease. på dansk: vær opmærksom på at covid-19 udgør høj smittefare.

  Kina lukkede en storby på 10 millioner mennesker ned, mens myndigheder i Danmark bildte os ind at der er fred og ingen fare.

  Jeg spørger : hvad har de gang i ? skjuler de noget ?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynitterne efterlever ikke Statsministerens anvisninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER