Forårspremiere i Danmarksserien i fodbold

Forårspremiere i Danmarksserien i fodbold

11. marts 2020 - kl. 7:10 - af

På lørdag skydes forårets kampe i Danmarksserien igang. IF skjold Sæby tager imod Århus Fremad på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Assistenttræner Nikolaj Nielsen fortæller: “Det er en opstart som har været i gang siden den sidste turnerings kamp i efteråret, som nu står for døren. Mere end 40 spillere har været under kærlig behandling i november, december og januar inden standerhejsningen d. 22 januar 2020”.

Træner Nikolaj Dorff Kristensen udtaler: ”Spillerne har virkelig været dedikerede udenfor den normale sæson og det har været dejligt at se at de har investeret ekstra ressourcer i den vigtigste forårssæson i klubben historie. På trods af skader og andet fravær, så står vi nu klar til at kæmpe med om den top 6 placering vi ønsker.

Første turneringskamp står for døren og Sæby holdet har desværre måtte sende Anders Høst til Berlin for uddannelse, men har fået tilgang af en rigtig dygtig spiller i form af Gerardas Zukauskas som allerede har vist sine kvaliteter frem på vores hold.

Nu står den på 13 finaler i foråret, hvor vi skal sikre en 6. plads i rækken for at overleve i DS, hvilket er vores ultimative mål.

Vi starter med første turneringskamp mod Aarhus Fremad, hvor vi i den grad har revanche til gode, efter en rigtig dårlig indsats nede i Riisvangen i september måned hvor vi nemt kunne været foran inden pausen, ender vi med at tabe 6-1.

Aarhus Fremad er ligesom de fleste andre hold i rækken, også blevet forstærket hen over vinteren, hvor nye dygtige spillere er kommet til. Det er et hold som ser opad i rækken og gerne vil spille med om oprykningen.

Vi skal se fokuserede spillere og trænere til lørdagens kamp for at få den succes vi har brug for, og er vi det, så venter der os point mod et rigtig godt Aarhus Fremad hold.

Vi håber at se rigtig mange af vores lokale og loyale tilskuere til lørdagen kamp, hvor vi får brug for alt den opbakning vi kan få”.

Så husk håndspritten og kom til Sæby på lørdag kl. 13:30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårspremiere i Danmarksserien i fodbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER