Sæby HK taber lokalbraget til Vendsyssel Håndbold

Sæby HK taber lokalbraget til Vendsyssel Håndbold

8. marts 2020 - kl. 11:56 - af

At gå ind i en helt tom hal og se en kamp, alle i bund og grund har glædet sig til i 4 uger, er en helt ekstremt tom fornemmelse.

400 tilskuerere skulle lørdag have fyldt Sæby Spektrum til bristepunktet til en håndboldfest mellem Sæby HK og Vendsyssel Håndbold. Desværre blev kampen afviklet uden tilskuere, efter retningslinierne fra Divisionsforeningen.

Kampen var selvfølgelig præget af situationen med forbuddet, men 1. halvleg bød nu alligevel på flot angrebsspil i begge ender. Vendsyssel kom bedst fra start og bragte sig lynhurtigt foran 1-8, men Sæby HK fik stabiliseret spillet og holdt sig indenfor overkommelig afstand resten af 1. halvleg, hvor man godt kunne fornemme at focus og koncentration hos gæsterne ikke altid var et tophold værdigt.

2. Halvleg blev en helt anden kamp. Vendsyssel Håndbold fortsatte hvor de slap i 1, det gjorde Sæby HK desværre ikke. Hjemmeholdet kom ud af omklædningsrummet og fortsatte slet ikke spillet fra 1. halvleg. Angrebet gik i stå, tanken var tom og kampen endte med forholdsvis stort nederlag, der klart understreger afstanden mellem de to hold i tabellen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK taber lokalbraget til Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER